Infoisinfo Nederland

Sportgooi
Personal Training in Hilversum

https://sportgooi.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 3161422889?

Adres

Geuzenweg 233. P.C. 1221BR, Hilversum, Noord Holland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Sportgooi

Groepslessen in Hilversum, Sportclub in Hilversum

Welkom bij Sport ’t Gooi – Bootcamp. Wij zijn de meest volledige bootcamp van het Gooi! Anno 2017 geven we meerdere lessen per week in Huizen, Bussum, Hilversum en Baarn. Je sport altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur, in een kleine groep op je eigen niveau.

Fitter, sneller en sterker Worden met plezier

 Heb jij moeite met de eerste stap te zetten om te gaan sporten? laat ons je helpen de beste versie van jezelf te worden! Je sluit je aan bij een van de groepen die trainen op jouw niveau. elke training duurt 60 minuten en daarin werken we aan kracht, conditie en uithoudingsvermogen zodat jij binnen dat uur je hele lichaam hebt getraind. Je gaat aan de slag met gewichten, de battlerope, stangen, matjes, steps en nog veel meer!

Krachttraining, conditie en basis boksen

De lessen van sport ’t gooi worden over het algemeen in de vrije natuur gegeven. op deze manier kunnen wij een zeer breed scala aan oefeningen aanbieden en zijn we niet plaatsgebonden. Back to basics! samen met onze leden ervaren wij vrijheid en plezier en krijgen we veel energie als we trainen in de buitenlucht. Zo zijn wij één van de weinige sportaanbieders die de sportschool mee naar buiten neemt. in een leuke groep gaan we aan de slag met krachttraining, uithoudingsvermogen en de basis van het boksen, dit allemaal onder begeleiding van een instructeur. ga jij mee je sportieve grenzen verleggen in de buitenlucht?
Lees verder...

Sociale netwerken

Diensten

Alle gebruikelijke oefeningen uit de sportschool vormen de basis van de bootcamp, maar nu gebruik makend van materialen en ‘toestellen’ die de natuur ons biedt. Wij nemen echt de sportschool mee naar buiten doordat we trainen met speciaal voor de bootcamp meegebracht trainingsmateriaal zoals gewichten, barbells en MMA handschoenen, en natuurlijk je eigen lichaamsgewicht en dat van je groepsgenoten. Omdat je altijd in een groep traint, gebruik je ook elkaars energie en word je gestimuleerd om door te gaan en vol te houden. Ook gezelligheid is een aspect wat we vaak terugzien in onze bootcamps. Deelname aan een bootcamp zorgt er ook voor dat je niet snel verzaakt. Als je alleen traint kun je gemakkelijk zeggen: “ik heb vandaag geen tijd of geen zin”. Als je traint in groepsverband wil jij je mede bootcampers natuurlijk niet in de steek laten en zal je dus minder snel niet gaan trainen. Uiteraard zullen wij als trainers je ook stimuleren om mee te blijven doen door het bootcamp programma zo gevarieerd mogelijk te maken.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 9:00 22:00
   Dinsdag 9:00 22:30
   Woensdag 9:00 22:00
   Donderdag 9:00 22:00
   Vrijdag 9:00 22:00
   Zaterdag 9:00 22:00
   Zondag 9:00 22:00

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Contant
  • Bankoverschrijving
  • Bank cheque

Beoordelingen van Sportgooi (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe