Infoisinfo Nederland

Maatzorg Gooi & Vechtstreek Hilversum
Werk in Hilversum

www.maatzorg.info
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 088-022470?

Adres

Bakkerstraat 62. P.C. 1221GX, Hilversum, Noord Holland.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Maatzorg Gooi & Vechtstreek Hilversum

Maatschappelijk Werk in Hilversum, Zorg in Hilversum, Begeleiding in Hilversum, Leven in Hilversum

Maatzorg Thuisbegeleiding op maat – Niet zorgen voor, maar zorgen dat.
Als het nodig is, kan Maatzorg tijdelijk de regie voeren en bepaalde zaken van haar cliënten overnemen. Maatzorg weet van aanpakken. Het bedenken van passende oplossingen vraagt om een creatieve, innovatieve, flexibele en ondernemende houding. Maatzorg durft zichzelf overbodig te maken. Met andere woorden:.
Alleen is maar alleen. Daar kijkt Maatzorg doorheen. Maatzorg begrijpt dat het voor haar cliënten soms moeilijk is om afspraken na te komen. Daarbij gaat Maatzorg nét wat verder, waar anderen juist ophouden. Maatzorg zorgt ervoor dat er zo min mogelijk tijd zit tussen het aanmelden, het intakegesprek en de daadwerkelijke begeleiding.
De hulp en ondersteuning van Maatzorg is erop gericht dat cliënten zo snel mogelijk weer verder kunnen zónder begeleiding. Na een paar maanden kan ik weer zelfstandig verder. Samen met het netwerk boekt Maatzorg successen.Hier kreeg ik de zorg en ondersteuning die ik nodig had om er weer bovenop te komen.Goede begeleiding, hier word echt naar mij geluisterd en wat aan mijn problemen gedaan. Het sociaal netwerk is nodig om terugval te voorkomen. Daarbij gaat het onder andere om huisvesting, een stabiel inkomen, maatschappelijke participatie en een sociaal netwerk. Samen met haar ketenpartners werkt Maatzorg aan een plan, waarmee cliënten de regie op hun eigen leven weer terugkrijgen. Daar begint Maatzorg dan ook mee. Door een vaste begeleider in te zetten, kan Maatzorg het vertrouwen van haar cliënten winnen en langzaam laten groeien. Daarbij gaat het primair om vertrouwen. Alleen door samen te werken kan Maatzorg de problemen van haar cliënten écht en structureel oplossen. Samen sta je sterker. Waar de cliënt een stapje achteruit doet, om hem of haar tegemoet te treden.
Maatzorg is er zo kort mogelijk, doet Maatzorg er twee vooruit, maar zo lang als nodig is. Hierin onderscheid Maatzorg zich. Ga door met het goede en dankbare werk.
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 09:00 18:00
   Dinsdag 09:00 18:00
   Woensdag 09:00 18:00
   Donderdag 09:00 18:00
   Vrijdag 09:00 18:00
   Zaterdag 09:00 18:00
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Maatzorg Gooi & Vechtstreek Hilversum (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe