Infoisinfo Nederland

Fozzels.com
Software in Hilversum

fozzels.com
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 035799433?

Adres

Koos Postemalaan 2. P.C. 1217ZC, Hilversum, Noord Holland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Fozzels.com

Creëer content met het krachtigste AI-aangedreven platform voor contentcreatie.
Fozzels kan worden geïntegreerd met uw webwinkel om een AI-contentmaker te bieden, mogelijk gemaakt door ChatGPT.

Bespaar geld op de kosten voor het schrijven van inhoud
Productbeschrijvingen worden automatisch geschreven door Fozzels; elk uniek - met behulp van uw toon.

Hoger scoren in Google en marktplaatsen
Maak de inhoud van uw winkel beter. Zorg voor een hogere ranking in zoekmachines, ook op marktplaatsen als Amazon en Zalando.

Verbeter de zoekfunctionaliteit van uw winkel
Goed geschreven beschrijvingen maken het voor uw klanten gemakkelijker om producten te vinden met behulp van de zoekfunctionaliteit van uw winkel.

Ga internationaal - met meertalige winkelviews
Met onze OpenAI-interface voor het genereren van productteksten kunt u bovendien automatisch de juiste content in vele andere talen laten schrijven.
Lees verder...

Sociale netwerken

Producten

Creëer content met het krachtigste AI-aangedreven platform voor contentcreatie.Fozzels kan worden geïntegreerd met uw webwinkel om een AI-contentmaker te bieden, mogelijk gemaakt door ChatGPT.
Bespaar geld op de kosten voor het schrijven van inhoudProductbeschrijvingen worden automatisch geschreven door Fozzels; elk uniek - met behulp van uw toon.
Hoger scoren in Google en marktplaatsenMaak de inhoud van uw winkel beter. Zorg voor een hogere ranking in zoekmachines, ook op marktplaatsen als Amazon en Zalando.
Verbeter de zoekfunctionaliteit van uw winkelGoed geschreven beschrijvingen maken het voor uw klanten gemakkelijker om producten te vinden met behulp van de zoekfunctionaliteit van uw winkel.
Ga internationaal - met meertalige winkelviewsMet onze OpenAI-interface voor het genereren van productteksten kunt u bovendien automatisch de juiste content in vele andere talen laten schrijven.
VOORDELEN
Verbeter de positie van uw online winkel in Google en op marktplaatsenBespaar op het schrijven van inhoudContent (te beginnen met productbeschrijvingen) wordt automatisch en snel geschreven door AI.
Verbeter uw ranglijstZorg dat u hoger in Google wordt vermeld door goedgeschreven inhoud op de pagina's van uw winkel.
Verbeter de zoekopdracht op uw siteVerbeter conversies door het voor uw klanten gemakkelijker te maken om het juiste product te vinden.
Gemakkelijk te verkopen in andere landenFozzels kan automatisch inhoud genereren en deze in meerdere talen in uw winkel opslaan.
Vergroot het vertrouwenDoor nauwkeurige productbeschrijvingen te maken, haalt u het verrassingselement uit een online aankoop. Het laat mensen ook weten dat ze uw merk kunnen vertrouwen.
Verlaag de kosten van PPC-advertentiesBetere, relevante productbeschrijvingen betekenen hogere relevantiescores. Dit kan uw kosten per klik in Adwords of Bing Ads verlagen.
Met Fozzels behoort het schrijven van content tot het verleden.Het AI-aangedreven platform kan een scala aan inhoud genereren, bijvoorbeeld SEO-inhoud, productbeschrijvingen of productinstructies.
Met Fozzels kunt u de taak van het creëren van hoogwaardige inhoud voor uw winkel automatiseren, waardoor u tijd en moeite bespaart. Breng jouw contentstrategie naar een hoger niveau met Fozzels.
HOE WERKT HET?
Volg deze eenvoudige stappen om Fozzels te gebruiken:Koppel Fozzels aan jouw webwinkel.Gebruik de Fozzels-software om het type en de kenmerken van de inhoud die u nodig heeft te specificeren.Fozzels doet de rest, genereert volledig geautomatiseerde inhoud en slaat deze rechtstreeks op uw product-, categorie- of blogpagina's op.Of maak on-the-fly blogposts, nieuwsbrieven of andere inhoud waarnaar u op zoek bent.
Lees verder...

Foto's en video's

Extra informatie

Betalingsmethoden die wij gebruiken:

  • Creditcard
  • Bankoverschrijving
  • PayPal

Beoordelingen van Fozzels.com (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe